A Simple Key For تخریب ساختمان در تهران Unveiled
A Simple Key For تخریب ساختمان در تهران Unveiled
Blog Article
↑ «حسین عبدالباقی، مالک متروپل کیست؟». بیبیسی فارسی نیوز. رضا ثابتی. ۳ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۸.
معترضان با فریاد مرگ بر خامنهای، دروغه، دروغه عبدالباقی نمرده، ننگ ما ننگ ما صداوسیما ما، خامنهای قاتله، ولایتش باطله و جمهوری اسلامی نمیخواهیم نمیخواهیم به خیابان آمدند.
در صورتی که امکان بازدید از محل به دلایل شرایط قرنطینه ناشی از کرونا مقدور نیست. لطفاً از طریق واتساپ نسبت به ارسال عکس یا فیلم از محل مورد نظر اقدام کنید تا نسبت به برآورد اولیه هزینه تخریب ساختمان اقدام شود.
↑ «برگزاری مراسم یادبود جانباختگان حادثه آبادان در مساجد و مصلیهای سراسر کشور». خبرگزاری ایلنا. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
پس از صدور کیفرخواست برای متهمان پرونده ریزش متروپل در ۳۰ تیر ۱۴۰۱ که تعداد آنها ابتدا ۲۰[۷۶] و سپس ۲۱ نفر[۷۷] اعلام شد، برای رسیدگی به این پرونده سه جلسه رسیدگی در شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو اهواز به ریاست قاضی میثم ایمانی در تاریخهای ۱۰ مرداد، ۱۱ مرداد و ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ در شهر اهواز برگزار شد.[۷۸] در حکم بدوی صادره از این شعبه، تمامی ۲۱ متهم پرونده به اتهام قتل شبهعمد ناشی از عدم رعایت نظامات دولتی و ایمنی ساختمان منتهی به قتل ۴۳ نفر (۳۶ مرد و ۷ زن) و مصدومیت ۱۳ نفر، به ۳ سال حبس تعزیری و پرداخت دیه به خانواده و ورثهٔ جانباختگان حادثه، اقامت اجباری، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، لغو پروانهٔ اشتغال و منع اشتغال در حرفهٔ مهندسی ساختمان محکوم شدند.
ایجاد حریم بایستی طبق قانون دوازدهم مقررات ملی ساختمان و بخشنامه های شهرداری صورت بگیرد. از اینرو در این مرحله نیازمند گرفتن مجوز از شهرداری هستند .
سید ابراهیم رئیسی در روز جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ از محل حادثه بازدید کرد. و همچنین به منزل خانوادهٔ جلیلیان رفت و فوت پدر و دو فرزند خانواده را تسلیت گفت.[۱۰۰]
[۱۱۸] در ۹ شهریور ۱۴۰۱، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان خبر داد که عامل اصلی قتل دستگیر شده است.[۱۱۹]
↑ «افزایش فوتیهای حادثه متروپل به ۲۶ نفر (فیلم)». عصر ایران. ۶ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
ساعت ۱۴:۳۰: به گزارش خبرگزاری صداوسیما تا این ساعت ۲ فوتی و نجات ۱۶ مصدوم از زیر آوار بیرون آورده شدند.
↑ «مراسم خوزستانیهای مقیم تهران برای یادبود جان ساختمان در تهران باختگان متروپل». خبرگزاری مهر. ۲۰۲۲-۰۵-۳۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
این حادثه ۴۳ فوتی و ۳۷ نفر مصدوم داشته است.[۱][۲][۳] عملیات آواربرداری متروپل به پایان رسیده است. این ساختمان بخشی از پروژهٔ برجهای دوقلوی متروپل هلدینگ عبدالباقی بودند.[۴]
چه کسانی آجیل فروشی عبدالباقی را آتش زدند؟». همشهری آنلاین. ۲۰۲۲-۰۵-۲۷. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۷.